» Ahli Terbaru: NORLIA

Daurah Hadith 2017
Daurah Kitab 2016

18-07-2018 17:01
Macam mana nak apply dpli di UPSI?

02-07-2018 13:12
program DPLI yang dibuka bt masa skrg hanya di UM je ke?

16-06-2018 21:51
as salam dan hai..boleh taip kat google je dpli 2018 boleh follow link yg diberi. tq

11-06-2018 21:42
dpli 2018 ada x ?

11-06-2018 13:14
Assalammualaikum, DPLI bagi tahun 2018 bila dibuka? Smile

Raptai Kejohanan Olahraga Tahunan Kali ke-16
Pada 6 Mac 2012, telah berlangsung raptai kali pertama untuk perbarisan masuk kontinjen rumah sukan Amanah,Betari,Cemerlang dan Bestari dan Badan-badan Beruniform pada pukul 5.15 petang.

Saringan Kejohanan Olahraga Tahunan
Pada 27-28 Februari 2012 telah berlangsung acara Saringan bagi atlit-atlit yang mewakili rumah sukan iaitu Amanah,Bestari,Cemerlang dan Dinamik untuk berebut pingat emas,perak dan gangsa bagi acara 200 m,merejam lembing,lompat jauh,lempar cakera,lontar peluru,lompat kijang dan lain-lain lagi.

Pameran Kebudayaan

Pada 4-5 Mac 2012,bertempat di Dewan Aminuddin Baki telah berlangsung Pameran Kebudayaan anjuran Jabatan Ilmu Pendidikan dengan kerjasama semua kelas 5 PISMP ambilan Januari 2010.

LAWATAN KERJA TIMBALAN REKTOR IPGM KE KAMPUS TUANKU BAINUN
Pada 13 Januari Yang lalu Timbalan Rektor IPGM Yg. Bhg. Dr. Lee Boon Hua dan rombongan telah membuat lawatan kerja ke kampus Tuanku Bainun. Antara misi lawatan beliau adalah untuk melihat prasarana yang terdapat di kampus ini dan penambaiakan yang boleh dilaksanakan. Di sebelah pagi beliau telah diraikan di dalam Majlis Penutupan Minggu Pengurusan Pelajar Baharu. Pada jam 10.30 pagi beliau telah meluangkan masa untuk satu pertemuan dengan semua staf akademik di Dewan Kirkby. Banyak perkara telah diperkatakan oleh beliau bagi menaikkan semangat para pelajar dan pensyarah dalam memikul tanggungjawab sebagai pendidik dan bakal pendidik pada masa hadapan. Seterusnya beliau telah di bawa melawat sekitar kampus sebelum kembali ke Putra Jaya. Seluruh warga institut merakamkan jutaan terima kasih kepada Yg. Bhg. Dr. Lee Boon Hua dan rombongan.

Yg. Bhg. Dr. Lee Boon Hua sedang merasmikan Minggu Penutupan Pengurusan Pelajar Baharu