» Ahli Terbaru: NUR AMNAH BASIRAH BINTI AZMI

Daurah Hadith 2017
Daurah Kitab 2016

18-05-2018 11:14
salam, bila DPLI untuk tahun 2018 akan dibuka?

11-04-2018 10:01
salam, bila DPLI akan dibuka?

23-03-2018 20:38
salam, bila DPLI akan dibuka?

23-03-2018 08:54
Aslm bila dpli akn dibuka utk thn 2018?

18-03-2018 11:16
Salam, bila permohonan DPLI akan dibuka?

Saringan Kejohanan Olahraga Tahunan
Pada 27-28 Februari 2012 telah berlangsung acara Saringan bagi atlit-atlit yang mewakili rumah sukan iaitu Amanah,Bestari,Cemerlang dan Dinamik untuk berebut pingat emas,perak dan gangsa bagi acara 200 m,merejam lembing,lompat jauh,lempar cakera,lontar peluru,lompat kijang dan lain-lain lagi.

Pameran Kebudayaan

Pada 4-5 Mac 2012,bertempat di Dewan Aminuddin Baki telah berlangsung Pameran Kebudayaan anjuran Jabatan Ilmu Pendidikan dengan kerjasama semua kelas 5 PISMP ambilan Januari 2010.

LAWATAN KERJA TIMBALAN REKTOR IPGM KE KAMPUS TUANKU BAINUN
Pada 13 Januari Yang lalu Timbalan Rektor IPGM Yg. Bhg. Dr. Lee Boon Hua dan rombongan telah membuat lawatan kerja ke kampus Tuanku Bainun. Antara misi lawatan beliau adalah untuk melihat prasarana yang terdapat di kampus ini dan penambaiakan yang boleh dilaksanakan. Di sebelah pagi beliau telah diraikan di dalam Majlis Penutupan Minggu Pengurusan Pelajar Baharu. Pada jam 10.30 pagi beliau telah meluangkan masa untuk satu pertemuan dengan semua staf akademik di Dewan Kirkby. Banyak perkara telah diperkatakan oleh beliau bagi menaikkan semangat para pelajar dan pensyarah dalam memikul tanggungjawab sebagai pendidik dan bakal pendidik pada masa hadapan. Seterusnya beliau telah di bawa melawat sekitar kampus sebelum kembali ke Putra Jaya. Seluruh warga institut merakamkan jutaan terima kasih kepada Yg. Bhg. Dr. Lee Boon Hua dan rombongan.

Yg. Bhg. Dr. Lee Boon Hua sedang merasmikan Minggu Penutupan Pengurusan Pelajar Baharu

KONVOKESYEN PISMP KALI Ke-2, 2012
Syabas dan tahniah diucapkan kepada para graduan yang akan dianugerahkan Ijazah Sarjana Muda Perguruan pada kali ini (PISMP ambilan 2008). Sukacita dimaklumkan bahawa Majlis Konvokesyen tersebut akan diadakan secara berpusat seperti butiran berikut;

Tarikh: 12 - 14 Mac 2012 (18 - 20 R.Akhir 1433H)
Hari: Isnin hingga Rabu
Tempat: Dewan Perdana, PICC, Presint 5, Putrajaya

Dewan Perdana, PICC, Presint 5, Putrajaya

Sila muat turun dan cetak maklumat berikut;
Surat Jemputan Konvokesyen & Maklumat Konvokesyen
Surat Jawapan
Makluma lanjut sila KLIK pada pautan berikut;